סדנא לתזונה נכונה - כלים ועקרונות

עבודה במסגרת קבוצתית: 

לכל אדם צרכים שונים, הרגלים שונים ותשוקות שונות. אך יחד עם זאת, אנחנו חיים בקהילה, אחד עם השני ונוהגים לחוות חוויות ביחד, הן כמשפחה והן כחברים לחיים. על כן, לעתים נוח ונעים יותר לבצע שינויים במסגרת קבוצתית. המסגרת הקבוצתית מאפשרת לעבור דרך נפלאה ביחד ומהווה מסגרת של תמיכה בה ניתן לשתף אחד את השני בחוויות, בקשיים ובהצלחות.

תכנים עיקריים בהם נדון:

               

  •  תפקיד המזון בחיים שלנו
  •  התנהגות האכילה שלנו
  •  אכילה קשובה כאבן דרך לאכילה מזינה
  •  דימוי גוף הינו חלק בלתי נפרד מהדרך לתזונה מזינה ומאוזנת
  •  ידע מעשי בתזונה: סוגי חלבונים, סוגי פחמימות וסוגי שומנים
  •  הכרת מזונות חדשים – סיור בחנויות הטבע
  •  הכרת מזונות על – מזונות בריאים במיוחד
  •  ירקות ירוקים – היתרונות שבירקות הירוקים
  •  בישול בריא וקל – טכניקות, חומרים והדגמות
  •  חשיפה לטיפולים שונים לתמיכה בגוף נפש

 

מטרות התכנית:

  • להתיידד ולאהוב את הגוף שלנו
  • להגביר את האנרגיה, החיוניות וצלילות המחשבה.
  • פיתוח אכילה מודעת והפחתת התשוקות למזון.
  • שיפור הביטחון העצמי
  • הצבת והגשמת יעדים ומטרות.

 

התוכנית כוללת:

8 מפגשים – פעם בשבוע – 2  שעות כל מפגש

סיור בחנות טבע

הדגמות בישול

שיחות, ושיתוף מתכונים

 

 עדי גולדנברג מעבירה גם  סדנאות בנושאים הבאים:

 

 

 

 

להזמנת סדנא, צור קשר:

054-4560035

עדי גולדנברג - ריפוי טבעי

נטורופתית - N.D

adi.naturemed@gmail.com