שוקולד בריא מפולי קקאו

מצרכים:

חצי כוס שמן קוקוס

1 כוס אבקת קקאו

רבע כוס פולי קקאו טחונים (במטחנת קפה ביתית)

שליש כוס מייפל/סילאן תמרים

 

אופן ההכנה:

במטחנת קפה לטחון את פולי הקקאו

להמיס את שמן הקוקוס בקערה בתוך סיר עם מים חמים

להוסיף את המייפל לשמן ולערבב

להוסיף את פולי הקקאו והאבקה

להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפיה ולהכניס למקפיא או למקרר למשך 30 דקות.

 

 

ד"ר עדי גולדנברג - ריפוי טבעי

נטורופתית, N.D., Ph.D

054-4560035