סלט אצות היג'יקי, גזר ובצל ירוק

מרכיבי הסלט:

חצי חבילת אצות היג'יקי

1 גזר חתוך לפסי רצועות

1 מלפפון ירוק חתוך לפרוסות (ללא הגרעינים)

2 בצלים ירוקים חתוכים לפרוסות של 5 ס"מ

 

 מצרכים לרוטב:

רבע כוס דבש טבעי

שלושה רבעי כוס טחינה גולמית מלאה

רבע כוס מים

שליש כוס מיסו כהה

2 כפות מיץ לימון סחוט טרי

מעט מלח

 

אופן ההכנה:

משרים אם אצות ההיג'יקי במים פושרים למשך דקה. שוטפים ומסננים.

מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לבלנדר ומערבבים עד למרקם אחיד.

מערבבים את ההיז'יקי עם הגזר, הבצל הירוק והמלפפון ושופכים מעל את הרוטב.

 

 ד"ר עדי גולדנברג - ריפוי טבעי

נטורופתית, N.D., Ph.D

054-4560035