פרפה פטל ודובדבן

מצרכים:

 

לתחתית:

1 כוס אגוזי קשיו

1 כפית תמצית וניל טבעית

1 כף דבש טבעי

רבע כוס מים

לפרפה:

2 כוסות פטל/דובדבן טרי

3/4 כוס סירופ אגבה

 

אופן ההכנה:

לתחתית: במעבד מזון יש לטחון את כל המצרכים עד לקבלת מרקם סמיך. להעביר לגביעים ולהקפיא למשך 20 דקות.

לפרפה: במעבד מזון לערבב את כל המצרכים עד לקבלת  מרקם סמיך. ליצוק על תחתית קרם הקשיו ולהקפיא שוב למשך 20 דקות.

 

 

ד"ר עדי גולדנברג - ריפוי טבעי

נטורופתית, N.D., Ph.D

054-4560035