סלט סלק, אגוזי פקאן ופטרוזיליה

סלט סלק, אגוזי פקאן ופטרוזיליה


למה סלק?

הברזל שבסלק נספג  טוב יחסית לברזל שמצוי בירקות אחרים/

הסלק עשירבמינרלים שאינם נהרסים בבישול

מלא בקארוטנים (הצבע הסגול) שהוא נוגד חימצון חזק ומגן עלינו מסרטן.

מחזק ומצוין לחולשה כללית ותשישות.

ובנוסף....עשיר בכולין שמחזק את הכבד וממיס שומנים.

 

חומרים:

2 סלקים

חופן אגוזי פקאן

צרור פטרוזיליה או כוסברה לאוהבי הכוסברה

2 בצלים ירוקים (החלק הירוק) - חתוכים לפרוסות של 1 ס"מ

2 שיני שום כתושות

 3כפות שמן זית

כף דבש

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

לאפות את שני הסלקים בתנור, לקלף, ולחתוך לקוביות של 1 ס"מ

להוסיף את הפטרוזיליה או הכוסברה ואת הבצל הירוק

לתבל בשמן הזית, בשיני השום, בדבש ובמלח והפלפל

להוסיף בסוף את אגוזי הפקאן

 

בתיאבון!



ד"ר עדי גולדנברג - ריפוי טבעי

נטורופתית

054-4560035