סלט קינואה סלמון/עוף, עלים ירוקים וצנון

מצרכים:

2כוסות קינואה מבושלת

2 חתיכות של פילה סלמון צלויות או 2 חזה עוף צלויים  - פרוסים לחתיכות דקות

צרור פטרוזיליה קצוצה

3 צנונים  פרוסים דק

2 מלפפונים ירוקים חתוכים דק לחצאי עיגול

צרור עלי רוקט

רבע כוס בצל ירוק, חתוך לחתיכות קטנות

2 כפות מיץ לימון טרי

רבע כוס שמן זית

1 כפית מלח ים אטלנטי

 

הכנה:

יש לאדות את חזות העוף או את הפילה סלמון במשך כמה דקות – 6-10 דקות – לחתוך לחתיכות.

לערבב את כל המרכיבים פרט לעוף ולסלמון בקערה.

לתבל לפי הטעם.

לשים מעל סלט הקינואה את חתיכות פילה הסלמון וחתיכות חזה העוף.

 

ד"ר עדי גולדנברג - ריפוי טבעי

נטורופתית - N.D.,Ph.D

054-4560035